KIYAFET, SAĞLIK, ULAŞIM, YEMEK BİLGİLERİ

KIYAFET:

Yarışma süresince serbest kıyafet giyilebilir.

SAĞLIK BİLGİLERİ:

Kampüsümüzde 24 saat hizmet veren revir bulunmaktadır. Bir hemşire ve bir doktordan oluşan ambulans turnuva süreleri içinde kampüs alanında sürekli hazır bulunacaktır.

Işık Üniversitesi, Acıbadem Sağlık Hizmetleri ile anlaşmalıdır. Tüm öğrenci ve çalışanları Acıbadem Acil Sağlık Hizmetlerinden yararlanmaktadır. Yarışma süresince herhangi bir acil durumda, 444 9 724 Acıbadem Acil Ambulans hizmetinden ücretsiz faydalanılabilecektir.

IŞIK ÜNİVERSİTESİ ŞİLE KAMPÜSÜ ULAŞIM BİLGİLERİ:

*Özel Araç ile Şile Kampüsü'ne Ulaşım:

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'ne özel araç ile gidebilmek için Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yollarından Anadolu Yakası yönünde Şile Otoyolu'na bağlanılır. Şile Otoyolu'nda Şile yönüne devam edilir. Kampüs, Ömerli geçildikten sonra Şile'ye 5 km kala Kumbaba bölgesinde yer almaktadır.

* Toplu Taşıma araçları ile Şile Kampüsü'ne Ulaşım:

Üsküdar - Şile Halk otobüsleri; haftanın her günü sabah 6:30-22:00 saatleri arası çalışmaktadır. Üniversite önünden geçen otobüslerin rezervasyon ve hareket saatleri bilgisi (0216) 712 20 70 / 712 20 71 numaralı telefonlarından Şile Terminalinden öğrenilebilir. ( 139 ve 139A Otobüs Numaraları - Otobüslerde akbil değil Türk Lirası alınmaktadır.)

* Günlük Servisler ile Şile Kampüsü'ne Ulaşım:

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'ne ulaşmak için kullanabileceğiniz GÜRSEL TURİZM hareket yeri-saatleri ve iletişim detayları aşağıda belirtilmiştir.

Kadıköy'den hareket yeri Haydarpaşa Protokol Camii önüdür.

Maslak'tan hareket yeri Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'dür.

Şile merkezden kalkan servislerin hareket yeri Şile Kaymakamlık Binası önüdür.

Kadıköy-Maslak / Şile Kampüs 12 TL, Şile / Şile Kampüs 2 TL

Gürsel Turizm İletişim: Ali KUKUL

ali.kukul@isikun.edu.tr - Gsm No: 0 531 306 83 12

IŞIK ÜNİVERSİTESİ ADRES:

Şile Kampüsü

Adres: IŞIK ÜNIVERSİTESİ, Üniversite Sokak, Dış Kapı No:2 Şile/İstanbul, 34980

Santral:(0-216) 712 14 60

Faks:(0-216) 712 14 68

YEMEK BİLGİLERİ:

• Öğrenci Yemekhanesi

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde, öğrencilerin sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği ihtiyaçlarını karşılayabileceği, Optimal Yemek Hizmetleri firması tarafından hizmet veren, haftanın 7 günü açık, günde 1.500 kişinin yemek yiyebileceği yemekhane bulunmaktadır. Yemek ücretleri 2016-17 akademik yılında 10,00 TL (11 kaptan 4 kap seçmeli), Fırsat Menü 9,00 TL (3 kap) veya her kap ayrı ayrı ücretlendirme şeklinde belirlenmiştir.

• Gençlik Kampı / KOKOZ RESTORAN

Işık Üniversitesi sahil kısmında bulunan ve Gençlik Kampı olarak adlandırılan Kokoz Restoran, denize karşı güzel bir yemek isteyen öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve personelimiz için hizmet vermektedir.

• Shila Şile

Sosyal Merkezimizde bulunan kantin 08:00-22:30 saatleri arasında, 7 gün hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz burada, fast-food ve pizza çeşitleri, saladbar, lezzet tabakları, ızgara ve tatlı çeşitlerini bulabilirler.

• Balkabaa Cafe

AMF Binası yanındaki binada bulunan cafe, zengin menüsüyle 09:00-02:00 saatleri arasında, haftada 7 gün öğrencilerimize hizmet vermektedir.