FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK OKULARI KAMPÜSÜ/

ULAŞIM BİLGİLERİ:

*Özel Araç ile FMV Özel Erenköy Işık Okulları Kampüsü'ne Ulaşım:

Birinci köprü çıkışından Bostancı yönüne sapılarak E5 karayoluna çıkılmalı ve Erenköy-Sahra-yı Cedit yönünde gidilmelidir. Bu yönde okulumuza komşu olan Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bulunmaktadır. Okulumuz, hastane giriş kapısından 200 metre ileridedir.

İkinci köprü çıkışından Erenköy-Sahra-yı Cedit yönüne doğru gidilmelidir. Bu yönde okulumuza komşu olan Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bulunmaktadır. Okulumuz, hastane giriş kapısından 200 metre ileridedir.

*Toplu Taşıma Araçları ile FMV Özel Erenköy Işık Okulları Kampüsü'ne Ulaşım:

Kadıköy'den hareket eden 17 numaralı Kadıköy-Pendik, 17 L numaralı Kadıköy-Küçükyalı Lojmanlar otobüslerine ve/veya Kadıköy Rıhtım Bölgesi'nden hareket eden Küçükbakkalköy- Kadıköy minibüslerine binilip Kazasker Durağı'nda inildikten sonra; Sinan Ercan Caddesi yönünde 380 metre yürünerek kampüsümüze ulaşılabilir.

Avrupa yakasından metrobüs ile gelen konuklar, Söğütlüçeşme İstasyonu'nda inerek Bostancı yönünde bulunan Kadıköy-Pendik ve Kadıköy-Kartal minibüslerine binebilirler.

Üsküdar'dan gelen konuklar, 2 numaralı Kadıköy-Bostancı otobüsüne binerek Kazasker Durağı'nda indikten sonra, Sinan Ercan Caddesi yönünde 380 metre yürüyerek kampüsümüze ulaşabilirler.

Avrupa Yakası'ndan 202 numaralı Taksim-Bostancı otobüsüne binilerek Kazasker Durağı'nda inildikten sonra, Sinan Ercan Caddesi yönünde 380 metre yürünerek kampüsümüze ulaşılabilir.

FMV IŞIK OKULLARI ERENKÖY GÜNEŞ KAMPÜSÜ ADRES VE TELEFON BİLGİSİ

19 Mayıs Mahallesi, Sinan Ercan Caddesi, No:19 Kazasker-Kadıköy-İSTANBUL